Tæt testkamp vs. B1913 ender 1 – 3

image Christian Wogensen og OKS spillede en god kamp mod B1913. Foto af Bo Holst Sørensen
23. februar 2019 kl. 17:08
OKS viste fin energi og godt spil

Det var gæsterne fra B1913 der kom bedst ud til opgøret og tog teten i de første 10-15 minutter. OKS arbejdede sig dog godt ind i kampen og overtog spillet som halvlegen skred frem.

OKS begyndte at skabe rigtig gode muligheder for kampens første scoring. Bland andet var Mats Andersen meget tæt på, da hans forsøg ramte overliggeren og slog ned omkring mållinjen. Flere tilskuere og spillere mente at bolden havde været i mål, men dommerens fløjte forblev tavs og der blev ikke dømt mål.

Den største chance var dog, da OKS fik tildelt et straffespark. Desværre brændte Christian Wogensen den store mulighed, da den normalt sikre skytte, måtte se sit forsøg gå over mål.

Første halvleg var ved at rinde ud og gik ind i det sidste minut, hvor begge mandskaber havde indstillet sig på 0 – 0 ved pausen. B1913 udnyttede dog en fejl i OKS opspillet og pludselig stod der 0 – 1 på LED-skærmen.

Og for at gøre ondt værre, slog B1913 nådesløst til, da OKS gav bolden op. De blå erobrede bolden og sparkede den i mål til 0 – 2. Derefter fløjtede dommeren til pause. Det var et dyrt sidste minut af halvlegen for hjemmeholdet!

Kampens sidste halvleg begyndte som den første. Udeholdet var bedst i de første 10 minutter, men stille og roligt overtog OKS kontrollen og begyndte at skabe en del chancer. B1913 lurede på omstillinger og havde også deres muligheder.

Det blev til en scoring til hver. OKS` blev scoret af Patrick Thomsens, der er en ny spiller, der er kommet til fra TPI.

I kampens sidste kvarter havde OKS gode muligheder for at reducere yderligere, men kampen gik til ende med en B1913 sejr på 1 – 3.

OKS træner Rene Lindharth udtalte efter opgøret

-” Jeg er meget tilfreds med spillernes energi. Vi spiller momentvis rigtig godt og vi skaber masser af chancer. I min optik havde vi mindst fortjent en uafgjort, men de straffer os hårdt i 1. halvlegs sidste minut med 2 scoringer ” lød det fra træneren der fortsatte

-" Vi gør en god figur mod et stært DS hold, der var stærke fysisk, godt spillende og leverede gode omstillinger ".

Således referat af lørdagens træningskamp.

Næste test for OKS er på lørdag d. 2. marts, hvor vi kl. 11.00 møder B1909 på udebane. Mere herom senere.

Her under kan du se flere af Bo Holst Sørensens billeder fra kampen. Blandt andet situationen hvor Mats Andersen brager bolden på underkanten af overliggeren. Ligeledes Patrick Thomsen scoring samt en feber redning af B1913s målmand.