image Der var trængsel foran B1909s mål. Foto af Bo Holst Sørensen.

2-1 Bakary Bojang (48.)
2-2 Anis Cengic (59.)
2-3 Benjamin Watson (74.)

Tilskuere: 75

Da kampens dommer, Thomas Isen, fløjtede kampen i gang var det med OKS som det dominerende hold. Midtbanen med Søren Ilsøe og Morten Andersen dominerede de Rødes ditto og fremme i angrebet var Jakob Mønster og Lasse Grønholt en kilde til evig uro hos værterne, der måtte ty til hårdhændede metoder for at stoppe OKS angriberne.

Kampens første mål tilfaldt da også OKS og det var Jakob Mønster der kunne skubbe bolden det sidste stykke over målstregen efter Grønholts fremragende gennembrud og oplæg. Der var spillet 25. minutter.

Efter scoringen kom B1909 bedre med og begyndte også at skabe gode muligheder for mål. Kampen var nu med et lille overtag til værterne og belønningen kom i det 36. minut, hvor Burana Saenkham var først over en nedfaldsbold i målfeltet efter hjørnespark og kunne prikke bolden i mål til 1 – 1.

B1909 sluttede halvlegen bedst, men der blev ikke scoret yderligere.

Pause.

Blot 3 minutter inde i 2. halvleg kom B1909 foran. Bakery Bojang kom først på bolden efter et indlæg fra højre og scorede fladt bag en prisgivet Jon Sørensen i OKS målet.

Halvlegens første kvarter var med B1909 i teten, men omkring den spillede time begyndte OKS igen at dominere. Der blev igen spillet med tænding og glød i øjnene og de på dagen gulklædte OKS var først på bolden og kombinerede sig frem til mange og store chancer. Udligningen kom i det 59. minut, da Anis Cengic overlegent sparkede bolden op i nettaget fra en position i højre side af feltet.

OKS sad nu for alvor på spillet, mens B1909 lurede på omstillinger. Vi skabte mange chancer, men vi skulle hen til 74. minut, hvor Benjamin Watson scorede til 3 – 2 for OKS efter et flot angreb.

I den resterende del af kampen var der gode muligheder for begge hold til flere scoringer, men kampen gik til ende og dermed var sejren til OKS i hus.

Træner Rene Lindharth sagde efter kampen

-” Vi spiller godt de første 25 minutter, men mister grebet efter scoringen. Der falder vi i tænding og i genpresset. Derfor lukker vi B1909 ind i kampen. Det samme var tilfældet i 2. halvlegs første kvarter, men så genfinder vi gløden og viljen og vi er bedst i den sidste halve time. Alt i alt synes jeg sejren er fortjent ”