image Søren Ilsøe (2) er ny mand i OKS og spillede en god kamp på midtbanen
Henrik Kleiner
16. marts 2019 kl. 18:39
Flot spil af AS holdet

Gæsterne kom foran allerede i det 4. minut ved Mark Tubæk. Målet slog dog ikke OKS ud af kurs, men blev i stedet startskuddet til en fremragende indsats af hjemmeholdet, der burde have vundet en del større end de 2 – 1 det endte med.

Kampdata:

OKS – Otterup 2 – 1 (0 – 1)

0 – 1 Mark Tubæk (4)
1 – 1 Mats Andersen (51)
2 – 1 Mads Mikkelsen (63)

Tilskuer: 100

OKS havde bolden og initiativet fra første fløjt, men det var dog gæsterne fra Otterup der kom foran allerede i det 4. minut, da en opspilsfejl på OKSernes midtbane blev opsnappet og Mark Tubæk kom ad sted mod OKS målet. Den rutinerede offensivspiller tog et par besnærende driblinger inden han med største selvfølgelighed lagde bolden ind bag Jon Sørensen i målet, der var prisgivet i situationen. 0 – 1.

OKS lod sig ikke slå ud af kurs, men lagde endnu mere energi ind i kampen. Det på dagen rødklædte hjemmehold var bedst i alle spillets facetter. Hurtigst i tanke og handling og stærkest i nærkampene. Der blev spillet friskt til og skabt chancer i hobetal. Den sidste ting vi manglede var dog udnyttelsen af chanceovertaget og gæsterne kunne prise sig heldige over en dygtig målmand samt decideret OKS uheld i et par situationer.

Sidst i 1. halvleg kom Otterup lidt bedre med og det skal retfærdigvis nævnes, at de i halvlegens sidste minut også havde en enkelt stor chance.

Pause og Otterup føring på 1 – 0.

Allerede efter 6 minutters spil af 2. halvleg kom den længe ventede og fortjente udligning. Det var Mats Andersen der blev spillet blank i feltet og den dygtige midtbanespiller svigtede ikke. 1 – 1! I øvrigt virker Mats Andersen til at have haft godt af en lang opstart og er mere fit end længe set. Samtidig er han skarp teknisk og var i dagens kamp med til konstant at sætte gæsterne under pres.

OKS dominansen tog til. Der blev spillet flot fodbold, kombineret, lavet dybe løb, taget gode løb og genpresset sad lige i skabet. Det var fremragende fodbold!

OKS havde i pausen skiftet 4 mand uden at det kunne mærkes på spillet. 2 af disse, Morten Andersen og Mads Mikkelsen, var med i føringsmålet, hvor Andersen spillede bolden op på Thomas Johansen, der elegang lagde en bold i dybden til Mikkelsen, der iskold og med god teknik lobbede bolden ind til føring på 2 – 1. Et fremragende mål.

I de følgende minutter kunne og burde OKS have lukket kampen totalt, men igen var vi ikke skarpe i chanceudnyttelsen.  Der var chancer til mange mål!

Som halvlegen skred frem og OKS ikke fik scoret, lurede flere rutinerede tilskuere på, om Otterup kunne udnytte en eventuel fejl af OKS til at score til 2 – 2. Det var tæt på et par gange, blandt andet på en friløber, hvor Jon Sørensen heldigvis pressede angriberen så tilpas meget, at skuddet tog ydersiden af stolpen.

Kampen gik til ende med 2 – 1 på måltavlen. Vurderet på spil og chancer en absolut fortjent sejr til OKS over de højere placerede gæster fra Nordfyn. Begge hold burde have scoret flere mål og en slut stilling som 6 – 2 havde været et passende billede på kampen.

OKS har nu blot en træningskamp tilbage inden sæsonstarten, der går den 31. marts. Sidste testkamp er på lørdag mod Årslev. Mere herom senere.