1 - 1 vs. Bogense

image Kasper Johnsen spillede en stærk kamp. Foto af Birgitte L Sørensen
10. marts 2019 kl. 17:06
Der blev vist gode takter, men skarpheden manglede

Det blev uafgjort i lørdagens træningskamp, men OKS burde have slået kapital af det udtalte spilovertag og de mange chancer der blev skabt, men måtte nøjes med at score det enkelte mål, som Anis Cengic scorede efter 48 minutter på straffespark.

OKS – Bogense 1 – 1 (0 – 1)

0 – 1 ukendt (20)
1 – 1 Anis Cengic (48.)

Tilskuere: 50

På trods af den kraftige modvind, var det OKS der viste det bedste spil i kampens indledning. Hjemmeholdet var bedst og hurtigst i tanke og handling og dominerede spillet.

Det var dog gæsterne der kom først på måltavlen, da de efter 20 minutter scorede på en dødbold, hvor indlægget til den bagerste stolpe blev headet ind.

Efter pausen havde OKS vinden i ryggen og Bogense blev belejret. Allerede efter 3 minutter gik Christian Klingenberg fri i feltet og blev nedlagt ulovligt. Anis Cengc var sikkerheden selv fra pletten og stillingen var 1 – 1.

OKS havde bolden rigtig meget og Bogense var yderst sjældne gæster på OKS` banehalvdel. Der blev skabt mange chancer, men skarpheden manglede og da gæsternes målmand samtidig stod fremragende gik kampen til ende uden yderligere scoringer.

Således gik kampen til ende med uafgjort. OKS burde have taget sejren vurderet efter spil og chancer.

Billede: Rutinerede klubfolk fulgte slagets gang i kulden