3 - 3 i topopgøret

image Morten Andersen scorer til 3 - 2 i slutningen af kampen. Foto af Birgitte Sørensen.
21. oktober 2018 kl. 10:06
OKS er fortsat ubesejrede

Det blev en fysisk kamp, hvor OKS set over hele kampen havde bolden meget og forsøgte at diktere at spillet, mens gæsterne stod dybt på banen og så forsøgte, og lykkedes med, at være giftige på dødbolde. Det hele endte med 1 point til hvert af holdene efter det sluttede 3 – 3.

Tilskuere: 150

Det første kvarters tid blev en periode, hvor de 2 mandskaber så hinanden ad. De lyseblå gæster stod lavt på banen, tog sig god tid ved alle dødbolde og satsede ikke unødigt i offensiven.

Det var Højfyn der fik kampens første mål. Nikolai Bølle var først på bolden efter et hjørnespark og sparkede resolut bolden i mål.

Omkring den halve time begyndte OKS for alvor at sætte sig på opgøret og der begyndte at opstå fine muligheder. Der blev dog ikke scoret mere i 1. halvleg.

Pause og 0 – 1 på LED-tavlen.

Efter pausen sad OKS på det meste af spillet. Angrebene bølgede ned mod gæsternes målende og efter 15 minutter blev vi tildelt et straffespark. Christian Wogensen var sikkerheden selv og sparkede udligningen ind.

Hjemmeholdet gik nu entydigt efter den næste scoring, mens Højfyn kæmpede for at holde sig inde i opgøret. Der gik 11 minutter inden føringen kom og det var Lasse Grønholt der scorede fra kanten af feltet.

OKS fortsatte med at diktere spillet, men det var gæsterne der fik udlignet og igen var det efter hjørnespark. Alexander Larsen var først over en løs bold og sparkede bolden ind til 2 – 2. Der var spillet 78 minutter.

OKS kørte fortsat på og gik efter en ny føring. Den kom i det 83. minut, hvor Morten Andersen flot headede bolden i mål efter indlæg af Lasse Grønholt.

Mange troede at kampen var afgjort, men gæsterne fik udlignet efter endnu en dødbold. Denne gang var det et langt indkast, hvor en Højfyn spiller fik en lang tå på bolden. 3 – 3!

Med blot 5 minutter tilbage af kampen fortsatte OKS med at gå efter sejren og der blev faktisk skabt rigtig gode muligheder for et sejrsmål. Ligeledes blev Rune Dalsgaard måske snydt for et straffespark, da han blev revet omkuld ved et hjørnespark (se video herunder).

Højfyn red dog stormen af og dermed sluttede det 3 – 3.

Med resultatet bevarede OKS forspringet ned til gæsterne på 6 point og vi ligger dermed stadig nr. 1 i rækken efter 11 kampe, hvor vi endnu ikke har prøvet at tabe. Det er stærkt arbejde af gutterne!

Næste kamp er på søndag, hvor vi skal en tur til Ærø for at møde Marstal. Mere herom senere.