Sikker sejr over Næsby

image Mats Andersen har scoret til 1 - 0 og knytter næven. Fra venstre er det Alexander Mose, Andreas Bebe, Jacob Rasmussen og anfører Nicolai Just der lykønsker. Foto af Kurt Bebe.
30. august 2017 kl. 07:37
4 flotte mål sikrede de 3 point

Der blev aldrig rigtig tvivl om, hvem det ville sætte de 3 point ind på kontoen, da OKS tirsdag aften var på besøg i Næsby. 2 flotte scoringer af Mats Andersen inden for de første 13 minutter gav OKS sikkerhed i kampen, der blev lukket i 2. halvleg med endnu et par scoringer.

Næsby B – OKS 0 – 4 (0-2)

0 – 1 Mats Andersen (5)
0 – 2 Mats Andersen (13)
0 – 3 Alexander Mose (58)
0 – 4 Jakob Mønster (64)

Tilskuere: 125

Der skulle kun gå 5 minutter inden måltavlemanden skulle på arbejde for første gang. Et frispark uden for feltet var ren guf for Mats Andersen, der med største selvfølgelighed sparkede bolden op i den fjerneste krog. Et flot mål og 1 – 0 til OKS.

OKS fortsatte i minutterne efter med at være i teten og efter 13 minutter kom Mats Andersen først på en bold i en duel på kanten af feltet. Et hurtigt træk til højre og derefter et tørt hug ned ved forreste stolpe efterlod en sagesløs målmand i Næsby målet. 2 – 0 på lystavlen.

OKS var stadig mest i boldbesiddelse omend værterne kom til en god mulighed, da lynhurtige Rasmus Skovgaard blev sendt ad sted mod Adam Pedersen i OKS målet. Kantspilleren rundede keeperen, der dog fik ham presset så langt ud i siden, at hans forsøg ramte stolpen. Så absolut Næsbys bedste forsøg i hele kampen. Der var spillet ca. en halv time.

OKS havde flere gode muligheder for at øge føringen, men holdene gik til pause med 0 – 2 føring til de rød / hvid stribede.

Næsby startede 2. halvleg med en mand i undertal efter en 10. minutters udvisning efter en tackling, hvilket betød at OKS til stadighed var i fuld kontrol med kampen.

Efter 58 minutter kom så den 3. scoring, da Mats Andersen blev stukket i dybden i venstre side af feltet. Offensivspilleren viste stort overblik, da han lagde bolden skråt tilbage til Andreas Bebe der skød på mål. Keeperen fik i første omgang parreret, men returen røg ud til Alexander Mose, der sikkert sparkede i mål. Dermed angriberens 4. mål hidtil i sæsonen og føringen på 3 – 0 var en realitet.

Der gik kun yderligere 6 minutter inden næste scoring. Mats Andersen stak indskiftede Jakob Mønster i dybden og i kamp med en forsvarer, kom Mønster foran og fik dermed en friløber. Han passerede flot målmanden med en sikker scoring højt i målet. 4 – 0 og der var spillet 64 minutter.

OKS var i fuld kontrol i den resterende del af kampen og kørte sikkert sejren i hus. Eneste dramatik var et par frustrationsfrispark fra de unge Næsby folk, hvor det ene betød endnu en 10 minutters udvisning.

Kampens dygtige dommer fløjtede af og dermed tog vi de 3 point med hjem til Østerbæksvej.

Mats Andersen blev fejret som Man of the Match af holdkammerater og ledere.

Næste kamp er vs. Morud. Mere herom senere!