OKS vinder 2 - 0 over Næsby

image Alexander Mose lukker og slukker med sin scoring til 2 - 0. Foto af Kurt Bebe.
14. maj 2017 kl. 21:34
Skades- & ferieramt mandskab tager fortjent 3 point

Søndag middag spillede AS holdet mod vores bysbørn fra Næsby. OKS vandt en sikker og fortjent sejr på 2 – 0.

Næsby – OKS 0 – 2 (0 – 0)

0 – 1 Andreas Bebe (52.)
0 – 2 Alexander Mose (70.)

Tilskuere: 100

OKS var til kampen hårdt ramt af afbud. Kun 13 mand var kørt til Næsby, da truppen var hårdt ramt at skader, ferier, konfirmationer etc. Således var 6 mand fra sidste uges startopstilling ude af opgøret. Da Mathias Just samtidig blev skadet under opvarmningen og vi dermed var nede på 12 var vi for alvor presset.

OKS havde til dagens opgør skiftet til en 3-5-2 formation. En opstilling som det tog det meste af 1. halvleg at vende sig til. OKS var mest på bolden, men det var tydeligt at holdet skulle vænne sig til det nye system.

Derfor blev 1. halvleg en chancefattig affære, men hvor OKS dog var optisk kontrollerende.

I 2. halvleg var det igen med OKS i teten og Næsby havde mere end svært ved at komme frem til chancer.

Efter 52 minutter fik Andreas Bebe endelig hul på OKSernes målkonto og scorede til 1 - 0.

Chancer skabte OKS flere af og da tilbagevendte Alexander Mose øgede til 2 – 0 efter 70 minutter var det som om at kampen blev lukket. OKS var i hvert fald tættere på 3 – 0 end værterne var på reducering.

Således kunne OKS tage de 3 point med hjem til Østerbæksvej.

Efter kampen fik deres udsendte en snak med ass. Træner Jan Lindqvist der blandt andet berettede:

-” Det var en helt fortjent sejr. På trods af giga mange skader og afbud af private årsager synes jeg vi spiller en fin kamp. Frederik Moseby spiller en fantastisk kamp som 8`er og generelt har vi god boldomgang og fin variation i opspillet ” fortalte Lindqvist inden han fortsatte

-” Jeg synes vi rammer plet med at spille med 2 angribere. Det klædte vores spil at der var mange løb omkring Daniel Hansen og i dag har vi rigtig mange dybdeløb, der gjorde ondt på Næsby. Vi i trænerteamet kan kun løfte på hatten for den indsats dagens trup leverede. Det var klasse”

Med sejren holder OKS fast i Toppen af rækken, hvor 4 hold for alvor har skilt sig ud.