OKS ude af pokalturneringen

image Den normale målmand, Rene Christensen, spillede angriber. Arkivfoto af Kurt Bebe
22. juni 2017 kl. 08:26
Tåsinge skabte overraskelsen

Et afbudsramt OKS hold røg tirsdag aften ud af pokalturneringen, da Serie 1 holdet fra Tåsinge besejrede OKSerne med 3 - 1.

Tåsinge - OKS 3 - 1 (2 - 1)

1 - 0 Brian Mortensen (5)
1 - 1 Alexander Mose (12)
2 - 1 Martin Hansen (40)
3 - 1 Peter Emil Jensen (86)

Tilskuere: 300

Det blev til en klassisk pokalkamp. OKS i megen boldbesiddelse og Tåsinge stående lavt, lurende på fejl fra OKSerne, der kunne katalysere omstillinger, hvor hjemmeholdet spillede kvikt og hurtigt.

Allerede efter 5 minutter kunne de mange tilskuere juble for første gang, da Brian Mortensen energisk jagtede en tilbagelægning til Kuno Sørensen i OKS målet. Kuno, der afløste Rene Christensen der spillede i marken i denne kamp, forsøge at cleare bolden, men sparkede bolden ind på angriberen, hvorfra den sprang i mål til 1 - 0.

Alexander Mose fik udlignet efter 12 minutter og OKS fortsatte med at dominere i åbent spil. 1 - 1.

Det var dog hjemmeholdet der scorede kort før pausen, da Martin Hansen kom først på en bold i feltet og satte indersiden på til 2 - 1.

Pause.

I 2. halvleg lagde OKS pres. Pres lagde hjemmeholdets tilskuere også på dagens dommer, der uddelte et par advarsler til OKS spillerne og dermed gik brodden at presset af i 2 perioder af 10 minutter.

Mod slutningen af kampen så Tåsinge trætte ud og OKS lignede et hold der ville få brugt overtaget til at score det udlignende mål, der ganske givet havde taget det sidste luft ud af hjemmeholdet. Det lykkedes imidlertidigt Tåsinge at holde stand og helt klassisk fik de scoret til 3 - 1 på en hurtig omstilling da der manglede et par minutter af kampen.

Således gik kampen til ende og det unge hjemmehold jublede sammen med de godt 300 tilskuere. Tåsinge indtræder nu i DBUs hovedturnering, mens OKS er ude og kan koncentrere  sommerens forberedelser til den nye Albaniserie, der starter til august.