OKS taber topkamp

image Målmand Rene Christensen følger med mens Rune Dalsgaard, Christian Mikkelsen og Mads Eskesen er i duel. Foto af Kurt Bebe
08. maj 2017 kl. 07:31
Se Kurt Bebes flotte billeder fra kampen

Små 750 tilskuere mødte op i det fine forårsvejr søndag formiddag, da OKS og B1909 søndag formiddag spillede topkamp i Albaniserien. Et helt fantastisk antal tilskuere til en kamp i landets 5. bedste række. På banen var det B1909 der var skarpest og de Røde kunne tage de 3 point med hjem til Vollsmose.

Kampfakta:

OKS – B1909 0 – 3 (0 – 1)

0 – 1 Jonas Skærlund (19.)
0 – 2 Emil Thomsen (57.)
0 – 3 Nicolas Jørgensen (86.)

Tilskuere: ca. 750

De to mandskaber virkede klar fra start. Især B1909 kom med megen energi og gæsterne kom først på de fleste bolde og vandt nærkampene. Der blev lagt et højt pres på OKS spillerne, der virkede stressede over gæsternes kampgejst.

B1909 fik dog ikke rigtigt skabt nogen chancer førend i det 19. minut da holdet blev tildelt et frispark uden for feltet. Jonas Skærlund sagde tak for tilbuddet og sparkede bolden i mål til 0 – 1.

I den resterende del af 1. halvleg var det stadig B1909 der var i teten om end OKS fik stabiliseret sig og kom bedre med mod slutningen af halvlegen. Der blev ikke skabt nævneværdige chancer af nogen af holdene i den periode.

Pause og 0 – 1 på måltavlen.

Billedet på kampen var det samme i 2. halvleg. B1909 virkede ovenpå og havde størstedelen af spillet og chancer.

I det 57. minut kom så afgørelsen efter et hjørnespark til gæsterne. Bolden blev clearet, men på kanten af feltet modtog kampens bedste spiller, Emil Thomsen, bolden og tog chancen. Bolden strøg i mål og dermed var B1909 på 2 – 0.

3 – 0 scoringen kom da der var små 5 minutter tilbage af kampen og var blot kosmetik på en sikker sejr til gæsterne. Nicolas Jørgensen kom alene igennem og scorede sikkert.

Dermed endte søndagen fest på OKSon Park med et nederlag til OKSerne, der i hvert fald for en stund, nu er ude af den absolutte topkamp.

OKS` næste mulighed for at få 3 point mere på kontoen er på næste søndag, hvor vi skal en tur til Næsby. Det er kl. 12.00.