OKS taber til Otterup

image OKS pressede på til sidst, hvor selv målmand Adam Pedersen var med fremme i forsøget på at sikre udligningen. Foto af Kurt Bebe
24. august 2017 kl. 08:08
Læs referat, se billeder og video fra kampen

OKS bragte sig foran med 1 – 0 i det 70. minut, men måtte alligevel se gæsterne tage hjem til Nordfyn med alle 3 point efter 2 scoringer i det sidste kvarter.

OKS – Otterup 1 – 2 (0 – 0)

1 – 0 Anis Cengic (70.)
1 – 1 Sebastian Fiege (75.)
1 – 2 Selvmål (87.)

Tilskuere: 250

De mange tilskuere så fra kampens start 2 gode mandskaber, der var parat til kamp. Gode fysiske dueller og taktisk disciplin var, hvad kampens indledning bød på.

Det var småt med målchancer, men efterhånden som halvlegen skred frem, så man i glimt at Otterup er et talentfuldt hold med dygtige spillere, der med hurtighed og teknisk snilde arbejde sig frem til et lille overtag.

OKSerne blev presset tilbage på banen, og når bolden blev erobret, var der langt til Kim Larsens målende. Gæsterne fik en del hjørne- & frispark, men de formåede aldrig at skabe den helt afgørende mulighed for scoring.

OKS befriede sig enkelte gange, men heller ikke de rød / hvide spillere formåede for alvor at true Kim Larsen i Otterups mål.

Kampens sidste halvleg startede som den første var endt, med et marginalt Otterup overtag. Og nu kom kampens hidtil største chance. Adam Pedersen leverede dog en flot benparade, da en Otterup spiller forsøgte sig fra nært hold.

Da der var spillet en time kæmpede OKS sig meget bedre med i kampen. Nu var det hjemmeholdet der kom først på bolden, og Otterup der løb efter. Kampen foregik nu mestendels på Otterups banehalvdel, og OKSerne kom nærmere og nærmere på en scoring.

Scoringen kom efter 70 minutter. Anis Cengic fik bolden på kanten af feltet, og den dygtige spiller takkede for chancen, og sparkede OKS i front med 1 – 0.

OKS fortsatte dominansen i de efterfølgende minutter, og man fornemmede at OKS spillerne gik efter den 2. og måske afgørende scoring.

I stedet slog Otterup til med målet til 1 – 1 efter en hurtig omstilling. Det var blot 5 minutter efter OKS scoringen.

Kampen gik mod enden, og det så ud til at holdene havde indstillet sig på en remis. I det 87. minut kombinerede Otterup sig dog op ad banen. Det efterfølgende indlæg blev forsøgt reddet væk af anfører Nicolaj Just, der desværre sparkede bolden i eget net. 1 – 2 på måltavlen.

I de resterende minutter stred OKS tappert og skabte gode chancer, hvor blandt andet Rune Dalsgaard var tæt på, men måtte se Kim Larsen redde flot.

Kampen gik til ende og Otterup vandt med 2 – 1.

Set over hele kampen kan resultatet sagtens forsvares, men ærgerligt at OKS ikke holdt fast, da vi i vores bedste periode skaber føringen, og har gæsterne på hælene, men i stedet indkasserede et mål, der åbnede kampen igen.

Ved at klikke her, kan du se flotte billeder fra kampen

OKS spiller ikke i den kommende weekend, da Mads Eskesen skal giftes. Derfor er kampen mod Næsby flyttet til først kommende tirsdag. Mere herom senere.