image Jon Sørensen (16), Jeppe Algaard (18) og Jeppe G Jensen (16) var med mod B1913. Foto af Kurt Bebe..
Henrik Kleiner
05. marts 2017 kl. 15:18
Chancerne blev skabt, men skarpheden manglede

Det blev til et 2 - 0 nederlag, da Albaniserieholdet lørdag middag spillede mod B1913.

Kampen formede sig som en lige og chancefattig affære i kampens indledning, med et marginalt spilovertag til B1913. OKS stod dog godt på banen og holdt gæsterne fra fadet. Det samme var så til gengæld også tilfældet den anden vej.

Omkring den halve time blev der løsnet lidt op og B1913 fik skabt et par halve chancer. Det var dog OKS der fik kampens hidtil bedste mulighed, da Thomas Johansen headede på overlæggeren efter et indlæg fra højre side.

På det efterfølgende B1913 angreb fik De Blå frispark uden for feltet i venstre side og bolden blev sparket ind ved forreste stolpe til 1 - 0.

Efter pausen fik OKS en god start og der blev skabt mange chancer. Deres udsendte talte inden for det første kvarter 3 100% muligheder til Anis Cengic, Thomas Johansen og Andreas Bebe. Bolden ville dog ikke ind for værterne og i stedet gik det som det ofte gør, når man ikke udnytter sine muligheder. B1913 viste ihvertfald større skarphed da de fik deres første mulighed for yderligere scoring og så var stillingen 0 - 2. Der var spillet ca. 70 minutter.

I den resterende spilletid virkede B1913 i kontrol selvom OKS til stadighed kom frem til gode muligheder. Der blev dog ikke scoret mere og gæsterne kunne forlade Odense C med en 2 - 0 sejr i bagagen.

Til dagens 15 mands trup var udtaget 3 helt unge spillere som har fået deres fodboldopdragelse i OKS. Jeppe Algaard (18) startede inde på venstre midtbane, mens Jeppe G Jensen (16) og Jon Sørensen (16) begge kom ind i 2. halvleg. Der var gode præstationer af alle 3 unge mænd.