image Christian Mikkelsen scorer kampens eneste mål. Foto af Kurt Bebe

Det var OKSerne første optræden på græs i denne forårssæson og selv om plænen så grøn og indbydende ud var den ujævn og meget svær at spille fodbold på. Det gjorde, at det ikke var det polerede fodbold der skulle i brug søndag formiddag, men i stedet løbe- & fightervilje. Og OKSerne bestod testen!

Ubberud - OKS 0 - 1 (0 - 1)

0 - 1 Christian Mikkkelsen (11)

Tilskuere: ca. 125

Se højdepunkter fra kampen her !

Kampen startede ud en smule rodet i de første 10 minutter. Begge mandskaber forsøgte at spille spillet, men forholdene var svære og der blev lavet en del opspilsfejl.

Alllerede efter 11 minutters spil kom kampens første, og skulle det vise sig eneste scoring. Et kikset udspark fra Ubberuds målmand endte på OKS fødder og efter et par afleveringer kunne Andreas Bebe stikke bolden frem mod Christian Mikkelsen i venstre side af feltet. Mikkelsens direkte modstander snublede og venstrebacken var ikke sen til at udnytte at han pludselig var helt fri foran målmanden og med et skud placeret i det lange hjørne bragte han sikkert OKS foran (se billede).

Ubberud opgav ikke ævred og kæmpede ufortrødent videre og de var tæt på udligning, da et kikset indlæg svævede ind over forsvaret samt målmand Jonas Røn og ramte stolpen.

OKS havde også et par halve muligheder i første halvleg, der løb til ende uden yderligere dramatik bortset fra den advarsel OKSernes Mathias Just fik efer 40 minutter.

OKS startede 2. halvleg bedst og virkede i kontrol. Værterne havde svært ved at spille sig frem til chancer trods ihærdige forsøg derpå. Farligst var de gulblusede på hjørnespark og på lange indkast ind i feltet, men OKS clearede sikkert langt de fleste af disse indlæg.

OKS havde halvlegen største chance, da Thomas Johansen sparkede højt i målet efter en returbold på et hjørnespark. Kasper Broholm i værternes mål leverede dog en fantastisk redning og måltavlen blev stående på 0 - 1.

Halvlegens dramatiske højdepunkt kom da OKS blev tilkendt et straffespark begået på Thomas Johansen. Mens hjemmeholdets spillere brokkede sig voldsomt til dagens dommer gjorde Andreas Bebe klar til at sparke. Dommeren lod sig "overtale" til at kontakte sin linjevogter til samråd vedrørende kendelsen og lavede så sin kendelse om til frispark til hjemmeholdet. Stor opstandelse fra OKS spillerne. Video fra episoden, kan ses ovenfor, godtgør at der bliver begået en forseelse på OKS` Thomas Johansen og det virkede ikke korrekt at ændre straffesparks kendelsen.

Kampen løb til ende uden yderligere scoringer eller andre nævneværdige aktioner og således vandt OKS med 1 - 0.

En sejr der betyder at vi holder os til i toppen af rækken, hvor 6 hold kæmper indædt i hvad der må betegnes som den mest jævnbyrdige Albaniserie i mange år.

OKS spiller næste gang på udebane mod Otterup. Det er lørdag eftermiddag.