Storsejr til OKS

image Daniel Hansen var skarp lørdag eftermiddag på OKSon Park. Arkivfoto: Kurt Bebe
23. oktober 2016 kl. 13:29
Daniel Hansen med 4 mål i 5 - 0 sejren - Se alle målene i artiklen.

Det blev til en storsejr til OKSerne, da Aarup Boldklub lørdag eftermiddag var på besøg i OKSon Park. For. Kamp i streg scorede OKS 5 mål, men til forskel fra sidste weekends kamp i Nyborg, holdt vi denne gang nullet.

OKS:

Alexander Mose-Johansen, Christian Mikkelsen, Daniel "Danger" Hansen, Drilon Cocaj, Emil Bertil Pedersen, Frederik Cappelen, Kasper Baden, Lasse Skibbild Plato Christensen, Mads Eskesen, Malte Kiellberg Jørgensen, Mathias Just Nortvig, Mats Andersen, Nicolaj Just Petersen, Rune Dalsgaard Jørgensen

Aarup:

Andreas Nielsen, Aske Isaksen, Chadi Ibrahim Dalal, Flemming Nielsen, Jesper Andersen, Jonas Johnsen, Kasper Weiskvist Jensen, Mathias Holmegaard, Michael Blomme, Michael Werenberg, Nicolaj Jensen, Ulrik Holmegaard

Fra første fløjt var OKS dominerende i spillet og gæsterne blev nærmest belejret og havde svært ved at befri sig. Der blev dog ikke scoret i kampens indledning på trods af gode muligheder til de rød / hvide fra Østerbæksvej.

Der skulle gå 25 minutter inden første scoring kom og det var Daniel Hansen der scorede tæt under mål. Et ægte angribermål.

Daniel Hansen var på pletten igen blot 4 minutter senere sikkert omsatte Alexander Moses fornemme oplæg, hvor den unge angriber rev sig fri og på trods af 2 forsøg på frispark af et par Aarup spillere, serverede bolden for fødderne af ”Danger” der således bragte OKS på 2 – 0.

3 – 0 scoringen stod der Lasse Plato på. Den 20 årige midtbanespillere brugte sin førsteberøring på at ligge bolden til rette for sig selv inden han bankede bolden i nettet fra ca 25 meter. En sand perle!

Holdene gik til pause med 3 – 0 på måltavlen.

OKS dominerede også i 2. halvleg, men som man ofte ser det når et hold fører sikkert, slap værterne koncentrationen med et par %, hvilket resulterede i at den sidste skarphed manglede, når den afgørende aflevering eller afslutning skulle udføres. Således løb vi en i en del off side kendelser, hvor vi med en anelse mere coolness for alvor kunne have straffet Aarups defensiv.

Publikum fik dog et par gode mål at gå hjem på og igen var det Daniel Hansen der var skarpretteren. Først slog han til i det 84. minut hvor han headede Rune Dalsgaards indlæg i kassen. Den 5. OKS scoring og samtidig Daniel Hansens 4. scoring kom i det 86. minut, hvor angriberen gik uimodståeligt op til Frederik Mosebys hjørnespark og headede bolden ind.

Således fløjtede kampens unge, men dygtige dommer af med en hjemmesejr på 5 – 0 til følge. En stor sejr, der godt kunne have været blevet større!

Som opsummering på kampen noterer denne skribent, at det ser ud til at træner Morten Rasmussen og hans team er ved at have fundet et koncept der virker for holdet. Vi skaber mange chancer og nu er vi også begyndt at omsætte disse. Vores defensiv har længe, hvis man ser bort fra svipseren i Nyborg, været et sikkert bolværk og OKS virker som et hold det er mere end vanskeligt at besejre. Kampen mod Aarup var vores 6. i streg uden nederlag og vi er i skrivende stund placeret på en 3. plads i det utroligt jævnbyrdige Albaniserie og holder dermed fast målsætningen om en placering i Top 5.

OKS spiller igen søndag formiddag, hvor vi skal på besøg i Glamsbjerg.