FA Øvrige Sponsorer

Please update your Flash Player to view content.
Academy Nyheder 2010
5 år med OKS FA
Torsdag, 15. Juli 2010 01:00    PDF Udskriv Email

OKS SeniorI år var det 5 gang, at OKS Football Academy blev afholdt. Det der begyndte med en tilfældig henvendelse om at afprøve konceptet er nu blevet til vores eget. Vi blev sat i gang for 5 år siden, men overtog selv styringen i 2008. Gennem alle årene er vi blevet flere og flere - både deltagere og i arrangørgruppen. Selvom nyhedens værdi er ovre, mener vi, at vi stadig kan bevare kvaliteten i indholdet.

Joga Bonito - Det smukke spil - var og ér et af udgangspunkterne for vores Football Academy. Der skal være plads til at afprøve de sjove tricks, jonglere, at lege fodbold. Der er afsat et modul hver dag, hvor deltagerne kan eksperimentere, lege og lære nye tricks af kammeraterene eller f.eks. Brian "Freestyler" Mengel. Kært barn har mange navne og dette modul har gennem årene heddet: Ronaldinho-, C. Ronaldo-, Messi- og Brasiltimen. Det er bare et af kendetegnene ved OKS FA.

I år havde vi også besøg af Hans "hurtige fødder" Tanner fra Schweits. En guru indenfor sit felt med træning af løbestile og hurtige fødder. Han har bl.a. trænet Messi, hvilket gjorde stort indtryk på både trænere og deltagere.

OKS FA er for alle fodboldglade drenge og piger uanset forudsætninger. Der skal være plads til alle og vi lægger stor vægt på at alle trives og har det godt. Derfor forbereder vi hvert år vores trænere og trænerassistenter med et internt trænerkursus op til ugen. Så er de forberedt til både at være instruktører, men er også forberedt til de mere sociale og pædagogiske opgaver, der er forbundet med at træne børn og unge.

OKS Football Academy er kommet for at blive. Det vidner 167 deltagere om. Vi vil selvfølgelig gerne følge med tiden og løbende forbedre form og indhold, så deltagerne får en god oplevelse med hjem. Har du ideer til forbedringer eller forandringer eller bare lyst til at fortælle om din oplevelse med OKS Football Academy. Så send en mail til Henrik Pedersen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
FA 2010 - En stor succes!
Mandag, 05. Juli 2010 01:00    PDF Udskriv Email

OKS Senior167 ( ny rekord ) børn var i hele uge 26 samlet til OKS Football Academy.

Academy leder Henrik Pedersen og hans mange hjælpere, ligefra køkkenfolk over trænere til det administrative personale, gjorde en fantastisk indsats for, at de mange børn havde en super uge på OKSon Park.

Samtidig med at alt klappede organisatorisk, var vi heldige med det dejlige sommervejr der viste sig fra sin bedste side.

Vi slap for alvorlige uheld på banerne og i det hele taget må Academy 2010 betegnes som en kæmpe succes.

OKS ønsker alle deltagere og hjælpere en dejlig sommer og håber at vi ses på banerne til august, når træningen starter igen... og så ses vi jo naturligvis igen, når OKS i sommeren 2011 igen byder velkommen til Danmarks bedste fodboldskole!

 
Uden mad og drikke duer heltene ikke
Torsdag, 01. Juli 2010 01:00    PDF Udskriv Email

FAOKS Football Academy`s 165 deltagere har brug for masser af kulhydrater m.m. for at kunne lære sjove tricks, finter og taktik, i de 5 dage fodboldugen varer.

Køkkenleder Susan Killerup bruger for 4. år i træk en uge af hendes sommerferie til at sørge for at mætte de mange deltagere.

Sammen med hendes dygtige hjælpere, Alex og Trille, planlægger hun ugens forløb og hver dag kl.7.00 starter forberedelserne til dagens frokost.

Menuen er varieret og sund, hvilket er en del af fodboldugens tema, og deltagerne kan eksempelvis ikke købe sodavand og slik i de timer, hvor undervisningen finder sted ( 9.00 - 15.00 ).

Til en typisk frokost skal der hver dag laves enorme mængder af mad.

I dag torsdag, skal der ud over brød / pålæg / frugt således laves pastasalat af 12 kg pasta og ligeledes skal deltagerne i dag have spaghetti bolognese, hvor der skal bruges ikke færre end 15 kg. hakket oksekød!

Susan udtaler til oks.dk:

- Børnene er søde og velopdragne og jeg glæder mig til at komme hvert år. Jeg føler at vi er med til at gøre ugen god og spændende for børnene

 
5. udgave af OKS FA er i fuld gang
Tirsdag, 29. juni 2010 01:00    PDF Udskriv Email

OKS SeniorTraditionen tro mødes mere end 150 glade, fodboldtossede drenge og piger på OKSon Park i den 1. uge af sommerferien.

I år er det uge 26 og vejret er endnu engang med os, så solcreme og masser af væske er i fokus ligesom brasiltimen og Freestyle er det. I dag kom Freestyleren Brian Mengel forbi og gav opvisning i boldjonglering på et højere plan.

Det er som sagt 5. gang vi afholder OKS Football Academy. Hvert år har der været lidt flere deltagere end året før.Vi troede, at vi toppede sidste år med 161 deltagere, hvilket det også ud til indtil sidste uge, hvor der var 152 tilmeldte. Vi har dog modtaget tilmeldinger helt frem til i går og vi endte på 163 deltagere i år. Flot!

Vi tager det som et skulderklap om at det er et godt koncept vi har fået sat sammen til denne uge. Vi vil dog gerne høre jeres ideer til at forbedre OKS FA, så vi ikke går hen og bliver alt for selvfede...

Der er i år også stor fremgang hvad angår tilmeldte piger, hvilket stemmer fint overens med at OKS har pigehold i 4 årgange.

En anden tradition i forbindelse med OKS FA er, at Børge Petersen(vores tro klubfotograf) lægger vejen forbi på dag 2 for at forevige de kære børn og deres - også kære - trænere.

Flotte billeder Børge - Tusind tak for hjælpen.

 
Sidste nyt om OKS FA
Onsdag, 23. juni 2010 00:00    PDF Udskriv Email

OKS SeniorDer kommer stadig tilmeldinger til OKS Football Academy, der afholdes i næste uge. Der er nu 153 tilmeldte, hvilket er meget tæt på sidste års niveau. Dejligt med den store interesse og vi håber bestemt vi kan leve op til forventningerne om en sjov, spændende og lærerig uge.

Her følger lige nogle praktiske oplysninger til forældre og deltagere.

  • Mød ind lidt før start og vær klar kl 09.00. Det er vi!
  • Husk tøj til første dag. Tøjpakkerne udleveres først mandag eftermiddag.
  • Husk solbeskyttelse til børnene. I kan ikke forvente, at trænerne har tid til at smøre børnene ind. Det skal gøres hjemmefra.
  • De deltagere, der ikke har bestilt bold, skal selv medbringe en bold.
  • Husk drikkedunk eller lign. til vand.
  • evt spørgsmål rettes til Henrik Pedersen på tlf 24 94 46 88 inden mandag.

Herunder kan i følge et link til grupperne: Er der fejl så sig til inden mandag, så vi kan få det rettet.

Se grupperne med trænere her:

 


Side 1 ud af 3

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/oks/public_html/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381