FA Øvrige Sponsorer

Please update your Flash Player to view content.
Academy 2009
Sponsorer til OKS FA 2009.
PDF Udskriv Email

OKS Football Academy 2009.

 

Hovedsponsorer 2009

Øvrige sponsorer.


 
Oplev lidt af stemningen fra OKS FA 2009.
Skrevet af Henrik Pedersen    PDF Udskriv Email

OKS FA 2009Oplev lidt af stemningen fra OKS FA 2009.

Kromann har igen været i gang med videokameraet og har redigeret en sjov og stemningsfyldt film fra det lige overståede OKS Football Academy.

Her kan du se gruppebilleder samt få en lille bid af den fantastiske stemning der opstår, når 160 børn og 25 voksne er samlet i legens og fodboldens navn.

 

Se filmen her:

 
Billeder fra 2009 Football Academy
Skrevet af Henrik Pedersen    PDF Udskriv Email

OKS FA 2009Børge P. var forbi tirsdag og tog hold foto's af alle grupperne.

Læs mere...
 
OKS Football Academy 2009.
Skrevet af Henrik Pedersen    PDF Udskriv Email

OKS FA 2009Vi er i fuld gang med planlægningen af årets Football Academy. Her på siden kan du følge med i hvem der støtter OKS FA, trænere, billetsalg mm.

Vil du vide mere om OKS FA 2009, så henvend dig til:

Henrik Pedersen:
tlf 24 94 46 88
mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
Sidste nyt om OKS Football Academy 2009.
Skrevet af Henrik Pedersen    PDF Udskriv Email

OKS FA 2009Så nærmer vi os sommerferien og dermed også årets Football Academy i OKS. Det er 4. gang vi arrangerer Football Academy i den 1. uge af skolernes sommerferie. Endnu engang er der deltagerrekord med 159 drenge og piger i alderen 7 til 14 år. Ligesom der har været stor interesse for at deltage, har der også været stor interesse for at være træner på Academiet. I år har vi faktisk haft overskud af trænere og været nødt til at sætte dygtige folk på venteliste. Trænerne kommer både fra egne rækker og fra andre klubber og er en god blanding af erfarne og unge trænere. De unge trænere har været på 2x3 timers trænerkursus, så de er godt klædt på til opgaven. Samtidig håber vi på, at der ad den vej er nogle af de unge, der får smag for trænergerningen og vil uddanne sig yderligere i den retning.

Læs mere...
 


Side 1 ud af 2

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/oks/public_html/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381