Menu

U17 årgang 2004 & 2005

Velkommen til OKS årgang 2004 

 

Fodboldspillet er glæde og følelser, uanset om sporten dyrkes som en sjov fritidsaktivitet eller på eliteniveau. Det er vigtigt for OKS, at nye spillere og familier modtages i denne ånd, og vil bidrage til at føre den videre. OKS er resultatet af det, vi gør sammen. Klubben er os.

I OKS' ungdomsafdeling tilbyder vi træning på bredde og eliteniveau. Du kan forvente, at vi arbejder seriøst med både fodboldtræning og social sammenhæng på alle niveauer. Vi tror på, at vi udvikler os ved, at vi har forventninger til hinanden. Og vi tror på langsigtet succes for vores projekt, hvis alle bestræber sig på at leve op til forventningerne. Derfor håber vi, at du er klar til at vise mod, styrke og lederskab, når du træder ind i OKS. Det har andre gjort før os, vi gør det nu, så kommende generationer har et godt sted at gøre det i fremtiden.

Vi er glade for din interesse for OKS. Vi ved at du kan blive vigtig for dit hold, dine holdkammerater og dermed for hele klubben. Derfor vil vi gerne give os god tid til at møde dig første gang, og opfordrer dig til at kontakte en af årgangens trænere eller ledere, inden du starter.

 

"Det handler ikke om at samle talenter men om at skabe et hold."

                                                                                            Bill Belichick - New England Patriots