Menu

OKS U13 Liga 1B holder kursen med sikker sejr

image
Claus Mathiesen
21. august 2019 kl. 15:24

 

U13 Drenge Liga 1B (2007)

OKS vs FC Fredericia: 5 – 0

Lørdag den 17. august kl. 11.00

 

Det var en lidt fugtig lørdag formiddag for OKS og FC Fredericia i dagens derby på OKSon park. Det til trods var kunstbanen dog velbesøgt. Men det var også to gode og velspillende hold der satte hinanden stævne denne lørdag.

Og der var masser af flot fodbold for de fremmødte tilskuere. OKS lagde godt fra start og fik hurtigt overtaget i kampen. Men trods gode kombinationer og god fight, så det var det svært at få sat det afgørende angreb ind. Dette skal dog tildeles et yderst kompetent hold fra FC Fredericia, der stod rigtig godt i deres defensiv og formåede at holde stand.

Men når OKS spiller deres hurtige kombinations spil, så er det de færreste forsvar, der kan modstå presset. Selvom vi skal helt hen til det 15’ minut før første scoring kommer, så var det fuldt fortjent. Og sikke et mål. Et hjørnespark bliver sendt ind over feltet, hvor OKS’ Andreas Bahne flugter bolden i nettet uden chance for målmanden.

Hjemmeholdet fortsatte med at være spilstyrende, men trods store muligheder for yderligere scoringer, så var pausestillingen 1-0 til OKS.

 

Anden halvleg blev fløjtet i gang, og et massivt OKS pres blev sat ind allerede fra start af. FC Fredericia forsøgte at modstå, men efter 10 minutter faldt næste scoring. Et veludført hjørnespark bliver afværget, men riposten havner hos OKS’ Hjalte Gitz, der uden tøven hamrer bolden i netmaskerne og en føring på 2-0.

FC Fredericia gav dog ikke op, og havde mange gode momenter i kampen. Men helt farlige blev de aldrig, og det, der kom i nærheden af OKS-målet tog en sikker Victor Rubio Kruse sig af.

Den anden vej var der helt andre ting på færde. Oliver Skovgaard i pres på Fredericia forsvaret, hvor det lykkedes at erobre bolden og stryge i feltet, hvor han finder en helt fri Matias Rasmussen, der blot skal sætte en fod på. 46 minutter spillet og 3-0 til OKS.

Og der skal ikke gå meget mere end 5 minutter før end Oliver Skovgaard er i gang igen. Erobre bolden og med et par snævre driblinger ender i feltet, og samme opskrift som foregående mål. Finder en helt fri, denne gang Marius Cady, der sikkert sender bolden i mål til 4-0.

Blot 3 minutter senere tryller OKS’ offensiv igen. Endnu et mønster-angreb, OKS’ Matias Rasmussen med bolden, sender en flad bold ind til Marius Cady i feltet, der sender bolden i nettet og en fortjent føring på 5-0 med 5 minutter tilbage af kampen.

Og det blev også sidste aktion for OKS, der viste fremragende spil og rigtig gode takter for den videre færd i Liga 1B.

 

Tillykke med sejren OKS, og en stor tak for kampen til FC Fredericia for deres vilje og lyst til at spille fodbold og gøre det til en seværdig kamp.