Menu

Ingen slinger i valsen for OKS U13 Liga 1B

image
Claus Mathiesen
15. august 2019 kl. 13:11

OKS U13 Drenge Liga 1B (2007)

OKS vs SGI/SSK: 9 - 2

Onsdag den 14. august kl. 18.00

 

Rammerne for U13 drengenes første kamp i Liga 1B var på plads, da OKS tørnede ud mod SGI/SSK onsdag aften. Drengene havde fået æren at skulle spille på Bane 1, en ganske fin græsplæne, der dannede et godt grundlag for en seværdig kamp med masser af chancer. For dem var der nok af, og det var primært til OKS.

Kampen blev fløjtet i gang og OKS med bolden fra start. En lidt forsigtig start dog, hvor OKS lige skulle se modstanderen an.

Umiddelbart stod de rigtig godt på banen SGI/SSK, og kæmpede bravt for deres sag – og helt sikket et hold, der havde lyst til at spille fodbold.

Det havde OKS heldigvis også, og der stod da også OKS på det meste af kampen. Hovedvægten af spillet foregik på modstanderens banehalvdel, opspillet fungerede egentlig fint, men når vi nærmede os målfeltet blev det lidt for krampagtigt, og der blev misbrugt flere store scoringsmuligheder.

SGI/SSK bed godt fra sig og formåede at holde OKS fra scoring, og med godt og hurtigt spil kom de også frem til afslutninger. Men Victor i OKS målet havde styr på situationen, så det blev aldrig rigtig farligt.

Trods de mange chancer, så stod man dog med en fornemmelse af, at det kun var et spørgsmål om tid før der ville komme en scoring. Men vi skulle helt hen til det 15’ minut førend Marius Cady var på pletten og kunne puffe bolden i nettet til en fortjent føring på 1-0.

SGI/SSK lykkedes bedre med at få erobret bolden, og havde et par stærke spillere centralt, der gav vores midte lidt udfordringer. Men OKS fik spillet til at glide bedre og bedre og fik øget tempoet lidt med bolden så der kunne lægges yderligere pres på deres banehalvdel. Og det pres gav også endnu en scoring til OKS, hvor Noah Hvedstrup Misser kunne sende bolden forbi en ellers velspillende målmand i SGI/SSK-målet, og en pausestilling på 2-0 til OKS.

 

Anden halvleg fortsatte med højt OKS pres fra starten af. Drengene blev bedt om at øge fokus og koncentration i deres afleveringer, og ellers lagt pres på SGI/SSK. En mission der må siges at lykkedes, for der skulle ikke gå mere end ét minut, så lå bolden i nettet efter en god aktion af Oliver Skovgaard, der fik listet bolden forbi målmanden og dermed øgede føringen til 3-0.

Og blot 3 minutter efter tog OKS’ Valdemar Skov affære. Et frispark begået lidt uden for modstanderens felt blev eksekveret af selvsamme Valdemar, der efter første mislykkede forsøg fik bolden retur for så at sende den i fjerneste hjørne uden chance for målmanden. Et flot mål og 4-0 til OKS.

Herefter stod der OKS på det meste. SGI/SSK havde dog flere hæderlige forsøg på kontra, men et stærkt spillende OKS defensiv fik afværget, og ellers var Victor i OKS målet klar.

Men bagud 4-0 var det som om pusten gik lidt af ballonen for SGI/SSK, og deres opdækning sad ikke helt så tæt mere. Det gav OKS mulighed for at få deres fremragende og hurtige kombinationsspil til at fungere, og det resulterer ofte i mål. Og denne kamp var ingen undtagelse.

I de næste 15 minutter gik det ret stærkt. Det ene velspillede angreb afløste det andet og Silas Degn, Valdemar Skov, Matias Rasmussen og Marius Cady gjorde livet surt for målmanden, og efter 53 minutters spil var stillingen 8-0 til OKS.

Herefter var det som om OKS lige glemte hvad de var kommet for. Manglende koncentration og manglende returløb og lidt misforståelse i det defensive gav SGI/SSK unødige chancer som de ikke var sene til at udnytte. Og ganske effektivt fik de sendt bolden i mål to gange og en reducering til 8-2.

Sidste aktion i kampen blev målet til 9-2, sikkert sat ind af Marius Cady, efter assist fra Matias Rasmussen, i en ganske underholdende kamp, set på chancer og mål.

 

En fortjent sejr og 3 gode point til OKS U13. Og en stor tak til de fremmødte på OKSon park, og ikke mindst tak til SGI/SSK for at være med til at skabe en underholdende og seværdig kamp.