Menu

Udekamp mod Holluf Pile - Tornbjerg IF

Ann-Louise Findsen
08. juni 2017 kl. 22:09
MÅLFEST

Udekamp mod Holluf Pile-Tornbjerg IF torsdag den. 8 Juni.

Det var rigtig fodboldvejr, støv regn og ingen blæst, perfekt for en kæmpe målfest.

Jeg ankom til Holluf Pile 18.45, kampen var 15 min. gammel, og der stod allerede 1-4, OKS havde kontrol på bolden, og første mål var allerede i kassen efter 20 sekunder af Maja Nyholm Jensen med assist af Josefine. Kort tid efter fik HPTI udlignet til 1-1.

De andre mål indenfor 15 min. Cecilie, Josefine og Maya.

HPTI havde store problemer med at holde fast i kampen, og Josefine Johannsen satte dem til vægs med 2 hurtige mål 1-6, så fik HPTI mulighed for at komme over på OKS bane halvdel og et super skud på mål 2-6.

HPTI spille det meste af kampe med 1-2 ekstra spillere på banen, det hjalp dem ikke, tværtimod løb de i vejen for hinanden, og OKS udnyttede situationen, Maya Nyholm Jensen 2-7 med assist fra Cecilie.

Igen var HPTI kommet i nærheden af vores mål og de pressede på 3-7, så demonstrere Camilla hvordan man driver bolden frem af banen med to assister, et mål til Josefine Johannsen og et mål til Cecilie Mattsson 3-9.

HPTI ville ikke opgive kampen helt, mirakuløst fik de placeret en bold i vores mål 4-9, igen var Camilla på bolden og aflevering til Pernille Bidstrup 4-10. Det gav ekstra energi til både tilskuere og andre spiller på holdet der gerne ville være med på måltavlen, Maya Nyholm Jensen fik to hurtige mål i kassen, den ene med assist fra Mette 4-12.

Kunne der komme flere mål i denne kamp - selvfølgelig skulle Jeanette Birch Jensen lige vise at man kan lave mål med assist fra Maya 4-13, og HPTI pyntet lidt på resultatet med et enkelt mål 5-13.

Med alle de mål manglede dommer noget at brokke sig over, så Maya træk et gult kort, fordi hun ikke ville dele sin trøje med HPTI spilleren.

Sikken en målfest, og den interne kamp om flest mål fører Josefine med 14, tæt forfuldt af Maya med 12.