Fru Findsen
04. maj 2017 kl. 21:57
3. sejre i træk

Udekamp mod FC Kurant.

Torsdag aften tog 10 friske tøser fra OKS til Svendborg for at spille mod FC Kurant, der var gang i spillet fra første minut, og OKS pressede på for at få scoret nogle mål.

FC Kurant var helt klart et andet hold og niveau, så de prøvede virkeligt at trække tempoet ud af kampen, efter 6 min. fik Maya Nyholm Jensen scoret til (0-1) med assist fra Josefine.

Så var der lidt stilstand i kampen og Kurant kæmpede for at spille rundt med bolden men i 24 min. var det Julie Rousing Frandsen chance for at få scoret (0-2), så var der gang i vores spil og i 28 min. var det Josefine Johannsen tur til at sende den i kassen (0-3) med assist fra Julie.

Så ville FC Kurant gerne have lov til at tage en ekstra spiller på banen, dette var ikke nogle fordel for dem, der blev ikke mere spil fra deres side og kampen gik helt i stå inden pause fløjtet.

2.halvleg gik i gang med pres fra OKS og efter mange skud på mål lykkedes det for Julie Rousing Frandsen at få den ind bagved målmanden (0-4). Der blev kæmpet fra FC Kurant både med ben og armene, så i 49 min. fik Josefine tilkæmpet sig et straffe, som hun selv fik lov til at afvikle (0-5).

FC Kurant prøvede af alle kræfter at komme over på vores bane halvdel, og Boller flyttede rundt på spillerne, bare for at få lidt mere spænding i kampen, desværre havde de ingen succes, og i 59 min. lykkedes det Alberte Sandberg at lukke kampen af med et mål (0-6) med assist fra Josefine. Så satte Kurant deres sidste udskifter ind, og de spillede resten af kampen med 2 i overtal, dette gav ikke rigtig pote for dem.