Menu

Udekamp mod FC.Broby

Ann-Louise Findsen
13. juni 2017 kl. 10:26
Alt gik galt............

Udekamp mod FC.Broby.

Mandag den. 12.6.17 skulle OKS bevise at de sagtens kunne slå FC.Broby, men det gik vist ikke helt efter planen.

Kampen blev fløjtet igang og Josefine Johannsen var klar fra start, første mål efter 20 sekunder(0-1), det ville FC.Broby ikke acceptere og de satte tempo i kampen (1-1) efter 3 min. Maya med assist fra Rikke ville gerne bevise at hun var klar til at levere nogle mål og måske overhale Josefine, så 8 min. var der spillet da Maya gjorde det til (1-2) og Josefine gjorde det til (1-3) efter 10 min. med assist fra Cecilie. FC.Broby kæmpede for at være med i kampene og nåede i 1 halvleg at pynte på resultat til (2-3) lige inden pausefløjtet.

Anden halvleg var noget rigtigt skidt, FC.Broby kom bedst fra start, og fik udlignet til (3-3) i 38 min. Maya pressede på men det ville ikke rigtig lykkes, som det spil der var i første halvleg, hvor det var OKS der havde styringen på kampen. Endelig havde Maya en perfekt mulighed og fik den i mål, (3-4) troen på at vi havde vundet var der ikke helt og at vi kunne holde den hjem i resten af kampen. OKS smeltede desværre sammen stille og roligt, så FC. Broby fik overtaget og havde styr på deres forsvar, som desværre spillede en god kamp og lukke ikke flere mål ind i feltet. OKS blev på 5 min kørt helt over, intet ville lykkes så FC. Broby satte 3 mål ind (4-4), (5-4) og (6-4).

Så hvis vi skal blive på 2.Pladsen skal der kæmpes i de to sidste kampe og den gode succes med en masse mål skal komme tilbage.