Ann-Louise Findsen
21. juni 2017 kl. 20:35

Hjemmekamp mod UCL:

Det var en fantastisk søndag med mange tilskuer til den sidste hjemmekamp mod UCL, der skulle arbejdes for at holde fast i toppe af tabellen, så vi minimum kunne slutte sæsonen af blandt toppen af rækken.

Kampen blev fløjtet igang og OKS kæmpede for at få mål i kassen, der skulle gå 32 min. før Julie Rousing Frandsen fik scoret til (1-0) med assist fra Josefine.

Anna Koksbang havde en super dag i målet og klarede nogle fantastiske redninger og holdt UCL væk fra vores mål.

I anden halvleg scoret Maya Nyholm Jensen to mål i 46 og 53 min.(2-0) og (3-0) med assist fra Julie og Emily.

Der blev afsluttet med pølser og øl efter en super kamp, hvor vi beviste at vi godt kan slå dem der ligger nr. 1.

Udekamp mod SFF2015:

Mandag var OKS i Millinge for at slutte sæsonen af med den sidste kamp, det var en meget varm oplevelse og selvfølgelig en kamp vi skulle vinde.

Der var kun 9 spiller til en sidste kamp og der skulle gå 10 min. før Julie Rousing Frandsen kunne få bolden ind i målet (0-1).

I 19 min. fik Emily Jane Thomsen mulighed for at score hendes første mål (0-2) med assist fra Josefine og da SFF skulle give bolden op var Maya hurtigt og fik den placeret i kassen (0-3).

OKS kunne ikke holde kampgejsten i de næste 10 min. så derfor havde SFF mulighed for at score 2 mål, der var både kommunikations problemer og misforståelser blandt spillere (1-3) (2-3).

Så var der heldigvis pause med velfortjent vand og konstruktiv snak om hvordan kampen skulle forsætte.

Anden halvleg blev fløjtet igang og der skulle kæmpes for at få gang i vores spil med korte og præcise afleveringer, så på 15 min blev der leveret mål fra Maya Nyholm Jensen med assist fra Rikke (2-4) og 2 stk. fra Josefine Johannsen med assist fra Rikke og Maya (2-5) og (2-6).

SFF fik en sidste chance for at score mål, da dommeren havde svært ved at se alle de ting der skete på banen, så Camilla fik en hånd i ansigtet og lå ned på banen og SFF tog chancen og score deres 3 mål, kampens resultat (3-6).

OKS slutter som nr. 2 i rækken med 24 point og en målscore (58-30).

Dame Nyt I går kl. 18:22
Bliver det tre på stribe for kvinderne i Albaniserien?