13. maj 2017 kl. 16:48
Man kan ikke vinde hver gang

Hjemmekamp mod FC Odense lørdag i Store Bededagsferien.

Der var udfordringer med at finde nok spillere til hjemmekampen mod FC Odense, men Sara var hjemme fra Århus for at besøge Anna, så en hurtig beslutning om at give et nap med i sin tidligere klub, blev modtaget med kyshånd.

Vi startede godt ud og fik hurtigt gang i spillet, men et par fejl i forsvaret, blevet desværre samlet op af FC Odense og de fik scoret på deres chance 0-1 efter 10 min. spil.

Dette var en skidt start, men vi kæmpede for at få styr på spillet, kort tid efter havde vi udlignet Camilla Gamborg Rasmussen (1-1). Der blev kæmpet godt fra begge hold, og desværre havde FC Odense en klar plan i at score mål, og fik en chance igen ved 15 min. 1-2 til FC Odense.

Så var frustrationen at se på OKS holdet, der blev kæmpet for at komme til chancer, men desværre var bolden ikke meget for at komme i mål. Der skulle gå flere minutter og mange forsøg inden det lykkes for at Alberte Sandberg at udligne til (2-2).

Oks kæmpede for at holde sig inde i kampen, men lige meget hjalp det, FC Odense var hele tiden 2 skridt foran og med flere udskifter på deres hold, der desværre kom ind med nye kræfter, fik de igen mål i kassen (2-3). Oks kæmpede i at holde fast, der var aggressivitet at mærke blandt spillere på banen, som prøvede med mange gode afleveringer og endelig lykkes det for Josefine Johannsen at score (3-3) med en super aflevering fra Alberte.

I pause blev der vendt mange ting, og desværre var Anna nød til at gå ud af kampen, så Camilla overtog målmands trøjen, og dette pressede Oks endnu mere, nu var der kun en udskifter tilbage at bruge til 35 min. spil, forsvaret kæmpede for at holde dem væk fra målfeltet. Dette endte i en blodnæse og en kort pause til Findsen. Desværre kunne vi ikke holde dem væk fra at score mål, selv om der blev kæmpet på alle pladser, både fra spiller som er vandt til at spille på holdet, og dem som kun er hjemme på weekend og med for sjov.

Vi kæmpede til det sidste og måtte se os slået af et hold (3-5), som udnyttede deres chancer og en enkelt spiller, som desværre fik mulighed for at score 4 mål for FC Odense.

Vi ligger stadig nummer 1 med 12 point, det er der ikke nogle som kan tage fra os, men de andre hold kommer tættere på, og flere af holdene som gerne vil kæmpe med om toppen.

Dame Nyt I går kl. 18:22
Bliver det tre på stribe for kvinderne i Albaniserien?